Wij gaan binnenkort online. Volg ons op Instagram voor inspiratie, ceremonie en styling. 

@eigen_evenementen

Eigen

Ceremonieverzorging & Styling

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Ceremonieverzorging

Eigen Evenementen

Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester op jullie bruiloft neemt de stress weg zodat iedereen optimaal kan genieten van de dag. Een ceremoniemeester van Eigen neemt het organisatorische regelstukje op zich en is het aanspreekpunt voor, tijdens en na de ceremonie. Zij kan helpen bij de voorbereidingen van de bruiloft en houdt rekening met details waar je misschien in eerste instantie niet zelf over na hebt gedacht.
Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Onze ceremoniemeester kan ook helpen bij het organiseren van andere evenementen dan bruiloften.

Styling

De mooiste bruiloften zijn tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt. Eigen zet bruiloften neer die volledig passen bij de visie en sfeer van haar bruidsparen. Samen maken we een persoonlijk moodboard om een beeld te krijgen van het uiterlijk van jullie bruiloft. Vanuit daar werken we tot een op maat gemaakt en eigen pakket. Onze stylist Yana Bosma heeft veel ervaring met het maken van backdrops, het stylen van de tafelschikking, het creëren van de mooiste boeketten en het neerzetten van een geheel.
Een dag die van top tot teen uitstraalt wie jullie zijn.

Ceremoniespreker

Als je gaat trouwen voor de kerk, verzorgt een dominee de ceremonie. Bij een huwelijk voor de wet wordt de ceremonie verzorgd door een babs. Wij geloven dat je trouwt voor de liefde en bieden de mogelijkheid om een geheel persoonlijke ceremonie neer te zetten, volledig naar jullie wensen. Niets is te gek.
Wij werken samen met Lot Bouwes, zij is schrijfster en spreker en kan tijdens jullie dag een volledig gepersonaliseerd verhaal neerzetten.
Ruim voor de bruiloft gaat Lot met jullie (en eventuele getuigen) in gesprek om jullie zo goed mogelijk te leren kennen.

Een dag om
nooit te vergeten

Dankzij strakke organisatie, prachtige styling en een persoonlijk verhaal

Bij trouwen komt zoveel meer kijken dan elkaar het jawoord geven. Bij Eigen geloven wij erin dat een bruiloft niet standaard hoeft te zijn. Liever niet zelfs. Wij werken niet met standaard pakketten en torenhoge prijzen, wel met aandacht en gepersonaliseerde diensten. Wij kijken graag naar de mogelijkheden binnen ieder budget en iedere wens. Onze lievelingsbruiloften zijn degenen die intiem zijn, met grapjes en kleine details. Het gaat immers om de liefde.

In ons portfolio kun je zien wat we tot nu toe hebben neergezet.

Styling 0

Planning 0

Speech 0

Persoonlijkheid 0

a

Ons team

Organisatie

Yana Bosma

Stylist & Ceremoniemeester

Lot Bouwes

Schrijver & Ceremoniespreker

eigen.evenementen@gmail.com