Wij gaan binnenkort online. Volg ons op Instagram voor inspiratie, ceremonie en styling. 

@eigen_evenementen

Eigen

Ceremonieverzorging & Styling

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
a

Wie zijn we

Organisatie

Yana Bosma

Mijn naam is Yana en ik ben 27 jaar oud, samen met mijn vriend woon ik met heel veel plezier in Utrecht. Ik hou erg van styling, plantjes en esports (want ik ben ook wel een beetje nerdy). Ik ben al langer bezig met het organiseren van theater evenementen maar op het moment dat ik werd gevraagd om ceremoniemeester te zijn bij de bruiloft van twee van mijn beste vrienden, merkte ik direct dat dit goed bij mij past. Mijn vader zegt altijd al: ‘jij bent zo goed in sfeertjes creeren.’ De combinatie tussen mijn pragmatisme en creativiteit maakt dat ik heel goed ben in een visie tot leven te brengen. Omdat eigenlijk al mijn kwaliteiten passen bij dit vakgebied voelde het direct goed om dit avontuur aan te gaan. Samen met Lot wil ik me heel graag inzetten om een van de meest speciale dagen van een stel zo bijzonder mogelijk te maken.

Lot en ik kennen elkaar al meer dan 20 jaar. Een tijdje geleden spraken we elkaar over wat we eigenlijk wilden bereiken in het leven en toen kwamen we tot het inzicht dat onze visies onwijs goed bij elkaar passen en dat we elkaar aanvullen in kwaliteiten. Lot is een lief, zacht en inzichtvol persoon. Ze is in staat om op een bijzondere wijze de kern van een persoon te kunnen zien. De manier waarop zij mensen benadert is zo persoonlijk en fijn, wat prachtig past bij hoe mooi een ceremonie kan zijn.

Wat wij erg belangrijk vinden is dat wij een dag neerzetten met een kop en staart, een volledig plaatje. Een narratieve bruiloft, jullie verhaal samen vertellen.

Lot Bouwes

Ik ben Lot Bouwes, een 26 jarige schrijfster uit Rotterdam. De wereld inspireert me. Mooie mensen, ontmoetingen en natuur zijn een grote bron van inspiratie voor mijn werk. Maar ook minder fijne dingen uit ik graag in woorden.
Ik ben gevoelig voor geuren, geluiden en de stemming van mensen. Het liefste vang ik die waarnemingen in gelaagde gedichten.

Ik schrijf om te voelen en verwerken, om alles uit me te krijgen. Ik deel het omdat de woorden anders terug ketsen en weer bij me binnen komen. Wanneer ik mijn gedichten en teksten met de wereld deel, voelt het alsof een stukje van mijn ziel ook in iemand anders leeft. Zo raak ik andere mensen en zo raken zij mij. Daarom zie ik schrijven als een kunstvorm. Ik geloof dat wij door kunst verbonden kunnen raken. Door elkaar te inspireren, kunnen wij van elkaar en onszelf leren en uiteindelijk dichterbij onszelf komen. Ik vind dat poëzie een openingen is naar het hart van mensen.

Het delen van woorden en gedachten is waardevol en ik ben van mening dat ieder mens het verdient om eerlijk en open te kunnen zijn.
Mijn missie is dus ook om altijd open te blijven. Over alles. Ik wil mensen hierin helpen en begeleiden. Ik schrijf dan ook voor bruiloften, uitvaarten en andere belangrijke momenten in het leven.
Openheid, authenticiteit en puurheid zijn naar mijn mening de belangrijkste eigenschappen die een mens kan hebben.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.